عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

تکلیف عیدی جاماندگان مشخص شد

در پی پیام‌های برخی بازنشستگان مبنی بر عدم دریافت عیدی، مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری توضیحاتی دراین‌باره ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۴۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر،  علی خدامی گفت: در راستای مصوبه هیات وزیران، دستورالعمل نحوه محاسبه و پرداخت عیدی سال ۱۴۰۰ تهیه شد و واریز مبلغ عیدی طبق آن انجام گرفته است.

 

وی توضیح داد: طبق مصوبه مورخ ۲۷ بهمن‌ماه هیات‌وزیران، برای بازنشستگان و موظفینی که پرداخت حق عائله‌مندی و اولاد آن‌ها برعهده صندوق بازنشستگی کشوری است و در لیست حقوق بهمن ماه به آنان حقوق پرداخت شده است، مبلغ ثابت ۱۶ میلیون ریال به‌عنوان عیدی سال ۱۴۰۰ پرداخت شده است و در صورت وجود چندین وظیفه‌بگیر از یک دفتر کل، مبلغ فوق به صورت مساوی بین وظیفه‌بگیران تقسیم می‌گردد.

 

به گفته مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری، علاوه بر این مبلغ، به بازنشستگان و وظیفه بگیرانی که بر اساس ردیف بودجه تعریف‌شده در سیستم به آن‌ها عائله‌مندی تعلق می‌گیرد، حداکثر تا سقف چهار میلیون ریال پرداخت شده است.



خدامی ادامه داد: بازنشستگان و وظیفه بگیرانی که بر اساس تعاریف مندرج در سیستم، حق اولاد از طرف صندوق به آن‌ها پرداخت می‌شود؛ به ازای هر فرزند مبلغ ثابت یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال پرداخت شده است.

 

وی همچنین اعلام کرد: احکامی که در نیمه دوم بهمن‌ماه تا قبل از تاریخ مصوبه هیئت‌وزیران به صورت قطعی و جاری تغییر پیدا کرده، ولیکن عیدی آن‌ها در پایان بهمن‌ماه کارسازی نشده است؛ حسب پردازش، احکام عیدی آن‌ها در اسفندماه ۱۴۰۰ کارسازی خواهد شد.

 

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری اضافه کرد: دستگاه‌هایی که فاقد ردیف بودجه‌ای هستند، باید طبق رویه هر ساله، رأساً نسبت به کارسازی عیدی به حساب بازنشستگان و وظیفه‌بگیران خود اقدام کنند و صندوق بازنشستگی کشوری در این خصوص، هیچ‌گونه مسئولیتی ندارد./ ایلنا

ارسال نظر
آخرین اخبار